The
Game
Changer.

Hållbarhetsarbete via Agenda 2030

Kursen ger dig kunskap och verktyg som förenklar hållbarhetsarbetet på din arbetsplats.

Detta är en grundkurs som är uppbyggd i 8 lektioner, 6 övningar och ett slutprov. Övningarna är utformade så att du jobbar fram en hållbarhetsstrategi för din arbetsplats och de ger mest om du gör övningarna tillsammans med en eller fler kollegor. Syftet med slutprovet är att du ska kunna checka av att du har lärt dig det du behöver kunna för att genomföra hållbarhetsstrategin som du byggt tillsammans med dina kollegor.

För att få godkänt i kursen behöver du ha 16 av 20 rätt på slutprovet. 

miljökonsult

Vad får du med dig från kursen?

Du får kunskap om vad hållbarhet är och hur du kan använda det för att öka tillväxt samtidigt som du förbättra arbetsmiljön och minska miljöpåverkan. Under kursens gång bygger du även en hållbarhetsstrategi tillsammans med dina kollegor. När du är godkänd i kursen får du ett utbildningsbevis till din e-post.

Kursen passar för dig som jobbar på en arbetsplats som strävar efter att jobba mer hållbart, men som känner att det är många hinder på vägen.

Inga förkunskaper krävs. All kunskap som du behöver för att klara kursens övningar och tester får du i lektionerna. 

Vi tre som leder den här kursen har olika roller i Via 2030. Amanda är miljöspecialist som brinner för att skapa hållbarhetsarbeten med miljöfokus. Josefin jobbar som administratör som brinner för socialt hållbarhetsarbete. Marcus är en hållbarhetsutvecklare som brinner för hur man kan docka an ekonomiska aspekter i hållbarhetsarbetet.

Tillsammans utgör vi en perfekt trio som har spännvidd över hela hållbarhetsområdet.  

Kursen är tillgänglig i 365 dagar efter att du har slutfört ditt köp. 

Anmäl ditt intresse för att delta i vår akademi

Verkar vårt utbud av kurser intressant för ditt företag och vill du veta mer om kurserna och priset? Då kan du anmäla ditt intresse till oss via det här formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Tänk på att en intresseanmälan inte innebär att du gör något köp utan för att vi ska kunna påbörja en dialog med dig.

🙌🏻Välkommen till Akademi Via 2030!

Vi kommer att kontakta dig inom kort för att besvara dina frågor på den kurs eller de kurser som du är intresserad av.

Tills dess – vill du signa upp dig på vårt nyhetsbrev som vi skickar ut någon gång i månaden?

De är fullproppade med relevant vägledning kring hur du kan jobba med hållbarhet på din arbetsplats, info kring härliga events, webbinarier och erbjudanden. Det vill du väl inte missa?! 😉

🙌🏻Tack för ditt intresse!

Vi kommer att kontakta dig inom kort för att boka in ett möte.

Tills dess – vill du signa upp dig på vårt nyhetsbrev som vi skickar ut någon gång i månaden?

De är fullproppade med relevant vägledning kring hur du kan jobba med hållbarhet på din arbetsplats, info kring härliga events, webbinarier och erbjudanden. Det vill du väl inte missa?! 😉