The
Game
Changer.

Miljökommunikation för inspektörer

Kursen ger dig verktyg för att klara av att kommunicera med verksamhetsutövare i vardagen och i tuffare situationer som kräver konflikthantering.

Kursen är uppbyggd i tre delar som ger dig möjlighet att hantera samtal på ett professionellt sätt i din vardag som inspektör eller handläggare inom offentlig sektor.

Kursens innehåll

Vad får du med dig från kursen?

Du får med dig kunskap om väl beprövade verktyg och metoder som ger dig goda förutsättningar att bemästra alla dina samtal du har med verksamhetsutövare och andra aktörer som du kommer i kontakt med i ditt yrke.

Efter avslutad kurs kommer du att få ett mejl med en länk till kursutvärdering som du gärna får fylla i. 

Den här kursen är anpassad för dig som jobbar med miljöskydd, hälsoskydd och livsmedelssäkerhet i en kommunal förvaltning, hos länsstyrelsen eller på en statlig myndighet. I kursen drar vi paralleller med miljöinspektörsyrket men det är applicerbart även om du jobbar med hälsoskydd eller livsmedelssäkerhet.

Inga förkunskaper krävs, eftersom kursen grundläggande.

Marcus Lennartsson har tidigare jobbat i ca 9 år som miljö- och hälsoskyddsinspektör på kommunal nivå. Idag driver han Via 2030 som har missionen att bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett exempel på uppdrag som Marcus har haft för att uppnå det är att utbilda blivande miljöinspektörer på Högskolan i Halmstad inom bland annat miljökommunikation.

hållbar affärsutveckling

Kursen är tillgänglig i 365 dagar efter att du har slutfört ditt köp. 

Anmäl ditt intresse för att delta i vår akademi

Verkar vårt utbud av kurser intressant för ditt företag och vill du veta mer om kurserna och priset? Då kan du anmäla ditt intresse till oss via det här formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Tänk på att en intresseanmälan inte innebär att du gör något köp utan för att vi ska kunna påbörja en dialog med dig.